1 oct 2010

Falmatrica szekrényen / Adorno autoadhesivo en armario

Egy barátnönknél láttam kb. egy évvel ezelött elöször lakásban falmatricát. Elötte csak képeken vagy üzletekben botlottam bele, de mindig is nagyon tetszett. Ki is találtam, hogy az ágy és a fölötte lévö polc közé milyen jó lenne, a gond csak az, hogy az albérletünk fala rücskös, így nem igazán alkalmas a ragasztásra.
De aztán ennél a bizonyos barátnönknél a férjem is ráugrott a falmatrica dologra, és elkezdett járni az agyunk, hogy hova is lehetne egy ilyet felaplikálni. A megoldás végül a következö ... látogatásunk alkalmáva/l jött szembe, ahol egy kis szekrény oldalára volt bemutatóként feltéve a matrica. Bingo!
Ki is választottunk akkor egy matricát, de mivel mindenképp együtt akartuk felragasztani, valahogy csak mostanra sikerült elkészíteni a mi variációnkat:

La primera vez que ví un adornooadhesivo puesto en una pared en una casa era en el piso de una amiga nuestra. Antes las ví solo en fotos o en tiendas y siempre me han gustado mucho. Mi idea era poner una entre la cama y la estantería encima de la misma, pero el problema es que la pintura en las paredes de nuestro alquiler no es liso así que no es la más apta para pegar cosas.
Pero en casa de esta amiga a mi marido también le encató la idea de las pegatinas y empezamos a darle vueltas que adónde podríamos poner una. La solución al final la encontramos durante nuestra siguiente visita en ..., dónde vimos una pegatina de estas expuesta en un armario! Heureka!
Entonces enseguida eligimos una pegatina, pero ya que quisimos ponerlos los dos juntos, al final conseguimos hacer solo ahora nuestra versión:

3 comentarios:

  1. Hú, de jó ötlet, köszi!
    Madrid miatt meg egy kicsit irigyellek :)

    ResponderEliminar
  2. Örülök, hogy tetszik! Remélem, máskor is benézel hozzám. :)

    ResponderEliminar
  3. Biztosan, még az RSS olvasómba is betettelek :)
    Tavaly ősszel jártunk Madridban az alig több, mint egy éves kislányunkkal, így inkább megmerítkezni akartunk az ottani életérzésben és nem bejárni mindent. Olyannyira jól sikerült, hogy azóta is töltekezünk az élményből :)

    ResponderEliminar

You might also like:

Related Posts with Thumbnails