13 ene. 2010

Madridi havazás / Nevada en Madrid

Karácsonyra kicsit eltűntem, de mentségemre legyen mondva, hogy a december 24. és a január 6-a közötti időszakot összesen 3 különböző országban töltöttem.
Most viszont ismét itt, méghozzá egy Madridban nem mindennapi látvány képeivel. Vasárnap ugyanis körübelül 8 órán keresztül megállás nélkül havazott. Estére már egy teljes fehér lepel borította a várost, így nem tudtunk ellenállni a csábításnak és elmentünk sétálni. Rövidre terveztük, de végül annyira fantasztikus látvány volt a havas város, hogy 3 órán keresztül sétálgattunk egy rögtönzött éjszakai városnézés keretében. A továbbiakban jöjjön mindaz, amit láttunk.


He desaparecido un poco para las Navidades, pero si os sirve de consuelo, entre el 24 de diciembre y el 6 de enero he estado en total en 3 países diferentes.
Eso sí, ahora estoy de vuelta y además con unas fotos pocas veces vistas sobre Madrid. El pasado domindo ha estado nevando sin parar aproximadamente durante 8 horas. Para por la noche toda la ciudad estaba cubierta con una manta blanca, a la que no pudimos resistir y salimos a dar un paseo. Lo planeamos corto, pero las imágenes nevadas de la ciudad eran tan impresionantes que estuvimos paseando durante 3 oras, haciendo así una visita imprevisada de la ciudad. He aquí todo lo que vimos.
2 comentarios:

  1. Elképesztőek fotók.. ez a behavazott pálma hihetetlen! :)

    ResponderEliminar
  2. Szia! Köszi a kommentet, Te vagy az elsö! :) Nekem is a pálma a kedvencem! Nem túl gyakran látni ilyet.

    ResponderEliminar

You might also like:

Related Posts with Thumbnails