19 dic 2009

Kedvenc karácsonyi kirakatom / Mi preferido escaparate navideño

Ennek az üzletetnek a kirakatát egyébként is nagyon szeretem, de ilyenkor karácsonykor különösen szép. Az üzlet maga ugyan nem a legolcsóbb, de nagyon szép doglaik vannak. Az eladók sajnos nem túl kedvesek, a múltkor rám is szóltak csak azért, mert eszembe jutott megfogni egy tárgyat... Azért a jövőben is benézek majd, de ezek után már biztos vagyok benne, hogy csak ötletgyűjtésre. A vásárlást meghagyom annak, akit nem zavar, hogy úgy vesz meg valamit, hogy előtte meg se foghatta.




El escaparate de esta tienda me encanta siempre, pero ahora en navidades es especialmente. Aunque la tienda en sí no es la más barata, tienen cosas muy bonitas. Lametnablemente las dependientas no son muy amables y agradables, el otro día hasta me llamaron la atención por haber tocado un artículo... Aún así visitaré en el futuro también la tienda, eso sí, sólo para escoger ideas. La compra la dejo para la gente, que no se molesta al comprar algo sin nisiquiera haber podido tocarlo antes.







Imádom ezeket a lapátokat! :) / Me encantan estas palas! :)




Elképzelitek magatokat ebben a fotelben egy hűvös téli estén, egy rusztikus kanadlló előtt, takaróba burkolózva, teát szürcsölgetve, egy jó könyvvel?
Os imagináis en este sillón en una noche fría de invierno, delante de una chimenea rústica, tapados con una manta, tomando té y leyendo un buen libro?


Hát nem tüneményesek? / A que son monísimos?

No hay comentarios:

Publicar un comentario

You might also like:

Related Posts with Thumbnails