27 ene 2011

Doboz keresztelöre, fényképpel / Caja para bautizo con foto

Ezt a dobozt még decemberben készítettem, az unokahugunk keresztelöjére. Eredetileg egy fekete parfümös doboz volt. Megtetszett, mert trükkös a fedele, ugyanis nem csak egyszerüen ráhajlik a hatodik lap a dobozra, hanem folytatódik, egy hetedik és egy nyolcadik lapban is körülölelve a dobozt.
A dobozt tehát elöször lefestettem fehérre, majd kinyomtattam Julia elsö fényképét és felragasztottam a nyolcadik lap belsö felére. A keretet egyszerü kartonból vágtam ki. Így amikor kinyitják a dobozt elöször az a kép válik láthatóvá és csak utána a doboz tartalma.

Esta caja la hice todavía en diciembre para el bautizo de nuestra sobrina. Originalmente era una caja negra de un perfume. Me gustó, porque su tapa tiene un truco, ya que no termina con la sexta lateral que sería su tapa, sino que tiene una séptima y una octava lateral también que rodean la caja.
Primero la he pintado de blanco, luego imprimí la primera foto de Julia y la pegué en la parte de dentro de la última lateral. Para el marco utilicé una hoja de cartón. Así cuando se abre la caja, lo primero que se ve es la foto y solo luego el contenido de la caja.


Hogy kívül se legyen teljesen fehér a doboz, kivagdostam Julia nevét egy gumiszerü ívböl. Sajnos nem tudom a magyar nevét, olyasmi mint a karton, csak gumi. Spanyolul goma eva néven fut. Ismeri valaki? Szóval kivágtam a betüket, dekupázsoltam és felragasztottam öket a doboz tetejére. Ilyen lett a végeredmény:

Para que no se quede solo blanco por fuera tampoco, recorté las letras del nombre de Julia de goma eva. Las decoré con decoupage y las pegué en la tapa de la caja. Así quedó al final:



2 comentarios:

  1. Szerintem dekorgumi néven fut magyarul.
    Ügyes vagy, nagyon szép lett és főképp ötletes :)
    Edit

    ResponderEliminar
  2. Szia Edit!

    Az lesz az bizony, dekorgumi. Köszi szépen az infót. :)
    Látom, te is Spanyolhonban élsz a családoddal, érdekes a blogod, azt hiszem visszajáró vendég leszek nálatok. :)

    Üdv,
    Gabi

    ResponderEliminar

You might also like:

Related Posts with Thumbnails